Despre noi

Compania noastră este o companie relativ nouă în piaţa de vǎnzări a componentelor industriale, dar cu mari perspective şi planuri de viitor.

Am luat fiinţă în 2007, dar o bună perioadă de timp am activat numai în domeniul distribuţiei de materiale pentru Protecţia Muncii.Întǎlnind în piaţă nevoi ale colaboratorilor noştri din segmentul de componente industriale/piese de schimb, am decis că a venit momentul să ne diversificăm activitatea, atacǎnd şi acest domeniu. Avǎnd contacte destul de apropiate cu diverse companii din domeniu, observǎnd metodele de lucru ale acestora, ne-am creat astfel o viziune proprie a modului cum se fac afaceri în această branşă şi cum îţi poţi mulţumi pe deplin clienţii.

    Astfel, din 2015 am început activitatea de distribuţie a elementelor de transmitere a puterii, curele de transmisie de toate categoriile, fulii, roţi dinţate, lanţuri de transmisie standard european sau american, lanţuri cu ataşamente sau lanţuri speciale, pinioanele aferente acestora.

   Totodată am început să livrăm şi echipamente industriale de înaltă performanţǎ, adicǎ motoare, reductoare, variatoare, vibratoare industriale, etc.

   Am pǎstrat totodatǎ în portofoliu şi gama de produse cu care ne-am început activitatea, adicǎ materiale pentru Protecţia Muncii, comercializănd cu succes lavete industriale pentru curǎţenie, salopete, încǎlţǎminte.

    Anul 2017 este un an de cotitură în activitatea companiei Kaiten Trading, fiind anul în care compania a devenit distribuitor HABASIT. A fost o realizare de mare importanţă, datorită creşterii ritmului activitătii pe de o parte, dar mai ales, pe de altă parte, datorită faptului că titulatura de "distribuitor HABASIT" impune urmărirea şi respectarea unor standarde de înalt nivel în ceea ce priveşte latura comercială a activităţii, dar mai ales respectarea standardelor de calitate a produselor şi serviciilor furnizate.

    Din 2018 am pus bazele unui atelier de producţie propriu, dotat cu cele mai noi şi performante utilaje, echipamente şi scule necesare activităţii de concepere şi producţie a benzilor transportoare destinate celor mai diverse şi dure aplicaţii.

    Pentru satisfacerea cǎt mai rapidă a cerinţelor partenerilor noştri, tot în 2018 am înfiinţat şi un depozit care susţine cu succes cerinţele acestora în materie de cele mai uzuale benzi transportoare, curele late, dar şi alte produse.

Aveti intrebari?

Nu ezitati sa ne contactati.
2020 - Toate drepturile rezervate - KaitenTrading

web design by Dow Media | gazduire web SpeedHost.ro